Promovare

Contribuiti la completarea informatiilor despre locatii din Romania.
Acesta este un serviciu de publicitate GRATUIT!

Statisticile spun ca peste 25% dintre romani isi cauta produsele si serviciile cu ajutorul internetului. Daca serviciile si produsele tale nu sunt pe internet ele nu exista pentru un sfert din populatia zonei si a intregii lumi.
Incepand cu primele 2 luni de la inregistrare, pentru fiecare site al localitatii, adica in perioada de premarketing noi estimam un trafic stabilizat de 400-500 de noi vizitatori pe zi, peste 1500 de vizite si peste 3500 de pagini vizitate zilnic cu o pondere de: ~75% utilizatori din localitate, ~15% utilizatori din Romania si ~10% utilizatori din Europa (adica romani plecati in strainatate).
Ajuta-ne sa fii inregistat in cel mai complet index al Romaniei!
Pentru a inregistra miile de firme si de mici intreprinzatori autorizati(PF, II, IF), mesteri si producatori autohtoni ne-ar trebui un timp destul de lung si personal destul de numeros pentru a va vizita pe fiecare in parte. Am apelat la tehnologia calculatoarelor si am adoptat un sistem de inregistrare care reduce acest timp, dar necesita contributia minima a prestatorului de serviciu – completarea formularului de inregistrare (durata de completare 2-4 minute)
Completeaza formularul si ai avantajele internetului: vizibilitate in intreaga lume

One Response to “Promovare”

  • Serban Ratiu spune:

    Suntem o echipa de medici stomatologi din Cluj, care suntem dedicati pe deplin activitatii noastre, medici de medicina dentara cu competenta in implantologia orala si specialisti in chirurgie oro-maxilo-faciala. Oferim servicii de consultatie, extractie, tratamente, obturatii, proteze, reconstructii dentare si altele.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


trei × = 9

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


|* Raisense Concept